Hem sıcak basacak hem sağanak vuracak! Meteoroloji bölge bölge uyarı

Meteorolojiden Bugün Hava Durumu Tahmini

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) son değerlendirmelerine göre, bugün Muğla, Giresun, Siirt çevreleri ile Aydın’ın güney ilçeleri ve Antalya’nın batı kesimlerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Ayrıca sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güneyi ile Karadeniz kıyılarında pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Doğu Anadolu’nun doğusunda ise kuvvetli esmesi bekleniyor.

MGM, kuvvetli rüzgarın neden olabileceği çatı uçması, ağaç devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olması gerektiğini bildirdi.

Bazı illerde günün en yüksek ve en düşük hava sıcaklıkları ise şu şekilde olacak:

  • Ankara: 24 / 10 °C
  • İstanbul: 20 / 11 °C
  • İzmir: 27 / 14 °C

Related Posts

Şam’da Dürziler ile güvenlik güçleri arasında çatışma: 2 ölü, 8 yaralı

Suriye’nin başkenti Şam’ın güneyinde yer alan Ceramane Mahallesi’nde, Suriye hükümetine bağlı güvenlik güçleri ile Dürzi toplumuna bağlı askeri gruplar arasında çıkan çatışmada 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Sahte pasaport ve kimlikle dolandırıcılık: 1,5 milyon euro’luk arsası satıldı

Almanya’da yaşayan Ümmü Demirkıran, Antalya’nın Alanya ilçesinde 1,5 milyon euro değerindeki arsasının sahte kimlik kullanılarak satıldığını iddia etti.

İran’da liman patlaması: Can kaybı 70’e yükseldi

İran’ın Bender Abbas kentindeki limanda cumartesi günü yaşanan şiddetli patlamada ölü sayısının arttığı açıklandı.

Ekrem İmamoğlu’ndan miting çağrısı: ‘Bir ve birlik olmaya davet ediyorum’

Başakşehir’de yarın gerçekleştirilecek “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi için çağrıda bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu “İstanbullu hemşehrilerimi yarın saat 20.30’da Başakşehir’de İstanbul’un muhafızı olmaya, İstanbul’un talanına, Kanal İstanbul adlı ihanet projesine karşı çıkmaya, bir ve birlik olmaya davet ediyorum” dedi.

Çocuk parkını ateşe verdiler

İstanbul Avcılar’da Kent Parkı’nın içindeki çocuk oyun grubu benzin dökülerek yakıldı. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İzmir’de kıraathaneye kurşun yağmuru: Biri ağır üç yaralı

İzmir’de iki kişi, kız meselesi nedeniyle bir kıraathaneye kurşun yağdırdı. Olayda biri ağır üç kişi yaralandı. Saldırganlar kaçarken, polis saldırganların kaçmasına yardımcı oldukları gerekçesiyle üç kişiyi gözaltına aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir