Hem sıcak basacak hem sağanak vuracak! Meteoroloji bölge bölge uyarı

Meteorolojiden Bugün Hava Durumu Tahmini

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) son değerlendirmelerine göre, bugün Muğla, Giresun, Siirt çevreleri ile Aydın’ın güney ilçeleri ve Antalya’nın batı kesimlerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Ayrıca sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güneyi ile Karadeniz kıyılarında pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Doğu Anadolu’nun doğusunda ise kuvvetli esmesi bekleniyor.

MGM, kuvvetli rüzgarın neden olabileceği çatı uçması, ağaç devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olması gerektiğini bildirdi.

Bazı illerde günün en yüksek ve en düşük hava sıcaklıkları ise şu şekilde olacak:

  • Ankara: 24 / 10 °C
  • İstanbul: 20 / 11 °C
  • İzmir: 27 / 14 °C

Related Posts

Kan donduran detaylar: Öldürüp fotoğrafları ablasına göndermiş

İzmir’de boşandığı eşi Halil Tezkorkmaz tarafından bıçaklanarak öldürülen Demet Akarsu’nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Akarsu gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Olayla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. Tezkorkmaz’ın Demet’i öldürüp fotoğrafları ablasına gönderdiği ortaya çıktı.

Bisikletli Kadın Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Foça’da otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü Aynur Taymaz yaşamını yitirdi; sürücü gözaltında.

İBB soruşturmasında gözaltı sayısı arttı

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında haklarında gözaltı kararı verilen 18 şüpheliden 17’si yakalandı.

Vahap Seçer: “Suçu kanıtlanmamış birini teşhir etmek, ülkemiz adına büyük bir yanlıştır”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkan Vekili Vahap Seçer, Silifke’de düzenlenen 7. Lavanta Hasat Şenliği’nde yaptığı konuşmada, son dönemde tutuklanan belediye başkanlarına yönelik uygulamalara ve adalet sistemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Seçer, “Bir eşin, bir çocuğun televizyonda sevdiklerinin o fotoğraflarıyla yüzleşmesi kadar acı bir şey olabilir mi?” diyerek adaletin hem bağımsız hem de onurlu biçimde işletilmesi gerektiğini vurguladı.

Fenerbahçe stadı önünde el hareketi yaptı! Uyaran güvenlik görevlisini arabayla metrelerce sürükledi

Fenerbahçe Ülker Stadyumu önünde arabasıyla yolda ilerleyen bir Galatasaray taraftarı, stat önünde durarak el hareketleri yapmaya başladı. Bunun üzerine kendisine uyarmaya gelen güvenliğe sinirlenen kişi, güvenlik görevlisini metrelerce arabanın kaputunda sürükledi. Güvenlik görevlisinin yere düşmesiyle birlikte saldırgan kişi arabayla uzaklaştı.

Tekke: Oyuncular Fiziksel Olarak İyi

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, kamp döneminde oyuncuların iyi durumda olduğunu belirtti.