Kenyalı kadın Konya’da intihar etti

Konya Valiliği Açıkladı: Yabancı Kadın Şahıs İntihar Etti

Konya Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Selçuklu ilçesinde 3 Mayıs 2025 tarihinde meydana gelen kasten yaralama ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarıyla ilişkili olarak Kenya uyruklu G.W.N isimli kadın şüpheli hakkında işlem başlatıldı. Kadın şahıs, 4 Mayıs 2025 tarihinde saat 11.05 civarında Düzensiz Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezi’ne teslim edildi.

İşlemlerinin ardından, kadın şahıs saat 11.40 civarında odasında intihar girişiminde bulundu ve tüm sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır.

Related Posts

Şam’da Dürzi silahlı gruplar, ağır silahlarını teslim etmeye başladı

Suriye’nin başkenti Şam’da Dürziler ile hükümet yetkilileri arasında varılan anlaşma kapsamında silahlı gruplar, ağır silahlarını teslim etmeye başladı.

ABD’de kaçtı sanılan mahkumun adliyede unutulduğu ortaya çıktı

ABD’nin Georgia eyaletindeki hapishanede, firar ettiği sanılan ve 12 saat boyunca acil durum halinde aranan mahkumun, adliye nezarethanesinde unutulduğu ortaya çıktı.

Nemrut’a giden vatandaşlara bozayı uyarısı

Bitlis Valiliği, Tatvan ilçesindeki Nemrut Krater Gölü’ne giden piknikçileri, kış uykusundan uyanan bozayılar konusunda uyardı.

İsrail tüm geçiş noktalarını kapattı: Gazze açlıkla karşı karşıya

İsrail’in 2 aydır tüm geçiş noktalarını kapatmasıyla birlikte tam anlamıyla kıtlığa sürüklenen Gazze Şeridi’nde ciddi gıda sıkıntısı yaşıyor.

Kardeşi Ali Önder açıkladı: İşte Sırrı Süreyya Önder’in siyasete girme sebebi…

Sırrı Süreyya Önder’in kardeşi Ali Önder, AKM’de yapılan anma töreninde ağabeyinin ülkedeki terör ortamının son bulmasına yardım için siyasete atıldığını açıkladı. Ali Önder “‘Hiçbir malım mülküm yok. Ceren’e yaşanılabilir bir ülke bırakmak istiyorum’ diyordu. Siyasete giriş gerekçesi bu oldu. Kendisi burada olsaydı ‘sevene de sövene de selam olsun’ derdi” diye konuştu.

TÜRK-İŞ’ten YÖK’ün “İşçi, memurun amiri olamaz” kararına tepki

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) kamu çalışanlarının, memur statüsündeki çalışanların amiri olamayacağı yönündeki görüşünü eleştirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir