Rusya’da 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha

Rusya’nın Altay Bölgesinde 4,4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Rusya’da gerçekleşen deprem, Rusya Bilimler Akademisi Jeofizik Servisi tarafından 4.4 büyüklüğünde olarak kaydedildi. Depremin, Altay Cumhuriyeti’nde bulunan Gorno Altaysk kentinde meydana geldiği belirtildi.

Yetkililer, depremin ardından herhangi bir hasar veya can kaybı olmadığını açıkladılar. Bu sırada, Moskova saatiyle 03.00 civarında Kamçatka bölgesinde 8.7 büyüklüğünde bir depremin daha yaşandığı bildirildi. Amerika Birleşik Devletleri Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), depremin şiddetini 8.8 olarak ölçmüştü.

Related Posts

Ezeli rakibinin lisansı iptal edildi: Şampiyonluk gibi kutladılar

Hollanda Eredivisie liginde, NEC Nijmegen taraftarları, ezeli rakipleri Vitesse’nin kulüp lisansının iptalini havai fişeklerle kutladı.

Milli yelkencilerden Fransa’da 5 madalya

Milli Yelken Takımı, Gençler ve Yıldızlar Dünya Şampiyonası’nda 5 madalya kazanarak ülke sıralamasında kürsünün ikinci basamağında yer aldı.

Pezeşkiyan: Azerbaycan, akraba ve kardeş ülkedir

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Zencan eyaletinde yaptığı konuşmada komşu ülkelerle ilişkilere değindi. Azerbaycan ziyareti öncesi İran’da bir kesimin söz konusu ziyarete mesafeli yaklaşımlar sergilediğine işaret eden Pezeşkiyan, şöyle konuştu …

10 milyon liralık arsa dolandırıcılığında 7 gözaltı

Eskişehir’de sahte kimlikle arsa tapusu sattığı tespit edilen 7 şüpheli, gözaltına alındı. Şüphelilerin sahte banka hesabı ve kimliklerle 10 milyon lira dolandırdığı belirlendi.

TFF’den ‘Arial’ kararı

TFF, formaların numara ve isimlerinde Arial font zorunluluğunu kaldırarak, kulüplerin okunaklı olduğu sürece istedikleri yazı tipini kullanmasına izin verdi.

Mal varlıklarının dondurulması kararı iptal edilen 5 kişi katliama karışan Hizbullahçı çıktı

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan mal varlığının dondurulması kararının kaldırılmasına yönelik kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Mal varlıklarının dondurulması kararı iptal edilen 5 kişinin katliama karışan Hizbullahçılar olduğu öğrenildi.