“İkisi de fantastik bir maç çıkardı” diyen Mourinho beğendiği futbolcuları açıkladı

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Kocaelispor’u sahasında 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, sezondaki 2. maçında ilk galibiyetini elde etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, maçın ardından değerlendirmede bulundu.

Mourinho’nun açıklamalarından öne çıkanlar:

“Bugün 5 ve 6’da olabilirdi. İlk dakikadan itibaren domine ettik. Tek şutta golü yedik, devreye 1-1 girmek bizim için hayal kırıklığıydı.

Çağlar ve İsmail çok iyi oynadı. Hatta İsmail, ben geldiğimden beri en iyi maçını oynadı. Çok mutluyum. Normalde İsmail’in oyunu savaşmak ve top çalmaktır ama bugün çok da temiz pas yaptı. Çağlar çok iyi maç çıkardı. Girdiği bütün mücadeleri kazanmış. İkisi de fantastik bir maç çıkardı.

Bugün çok iyiydik ama belki sosyal medyadakiler ve televizyondakiler bana katılmaz. Onlar farklı şeyler görebiliyorlar.”

İsmail Yüksek ise maçın ardından şu açıklamayı yaptı:

“Takım genelinde iyi bir maç oldu. Hepimiz istediğimiz gibi başladık. Şanssız bir gol yedik. İkinci yarı soyunma odasında konuştuk. Benim için de aynı şekilde sezona iyi başlamak mutlu etti. 100’den fazla maça çıktım Fenerbahçe’de, şanssız sakatlıklar beni üzüyor. Fenerbahçe’den daha önemli hiçbir şey yok. Daha çok çalışıyor, istiyorum. Hep böyle olacak. Sakatlıklar yaşıyorum ama geri dönmek için daha çok çalışıyorum. Benim için güzel bir gün oldu. Bu maçı unutup Benfica maçına bakacağız. Zor deplasman. İyi bir maç olacak ama biz de Fenerbahçeyiz. Onlar da bunun farkında. Bu taraftar, bu camia Şampiyonlar Ligi’ni hak ediyor.”

Takımının 3. golünü kaydeden Talisca ise şöyle konuştu:

“Özgüvenli bir şekilde maçın içerisindeydim. Çok çalıştım. Rakibi de iyi analiz ettik. Sadece kendi adıma değil takım adına gösterdiğimiz performanstan dolayı çok mutluyum.”

Related Posts

Çin’de yapımı süren köprüde ölümcül hata! 12 ölü, 4 kişi aranıyor: Çelik halat koptu

Çin’in kuzeybatısındaki Qinghai eyaletinde nehrin üzerinde yapımı devam eden 1,6 kilometre uzunluğundaki demir yolu köprüsü çöktü. Çökme sonucu 12 işçinin hayatını kaybettiği, 4 işçinin ise kaybolduğu bildirildi. Yetkililer, 16 işçinin 55 metre …

Bu nasıl iş biz anlamadık: ABD sopası hâlâ ensemizde

ABD’nin Türkiye Büyükelçisi Tom Barrack’ın Türkiye ile yaşanan F-35 savaş uçağı krizinin aşılacağı sözünün gerçekçi olmadığı ortaya çıktı. ABD Dışişleri Bakanlığı, F-35 konusunda Türkiye’ye yönelik tutumunun değişmediğini açıkladı.

Mardin Engelsiz Yaşam Merkezi Kursları Devam Ediyor

Mardin’deki merkez, özel gereksinimli bireyler için resim, müzik ve spor kursları sunuyor.

Hamaney: ‘ABD ile sorunlar çözümsüz’

İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, ABD’nin İran’a yönelik düşmanca tutumunun çözümsüz olduğunu vurguladı.

Erzurum’da ‘Rahvan At’lar tozu dumana kattı

Erzurum’un Yakutiye ilçesinde Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ülkeleri (EİT) 2025 Turizm Başkenti etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Rahvan At Yarışları’nda renkli görüntüler ortaya çıktı.

Yaşları 9, 11 ve 17’ydi: Üç kız kardeş umut yolculuğunda boğuldu

Alman kurtarma gemisi, aralarında üç hamile kadın, çocuklar ve 7 aylık bir bebeğin de bulunduğu 65 kişiyi kurtardı.