İlhan Çakır Balıkesir Merkeze Atandı

Ayvalık İlçe Emniyet Müdürü İlhan Çakır Balıkesir Merkeze Atandı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, iki yıl boyunca gösterdiği başarılı performansla halkın sevgisini kazanan İlçe Emniyet Müdürü İlhan Çakır, Balıkesir merkeze atandı. İlhan Çakır’ın Balıkesir İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirildiği öğrenildi.

Susurluk ve Havran’da görev yapan İlhan Çakır, Ayvalık’a tayin olmadan önce ilçede 22 ay boyunca suçla etkin bir şekilde mücadele etti. İlçede gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla dikkatleri üzerine çeken Çakır’ın tayini, Ayvalık halkı tarafından üzüntüyle karşılandı.

İstanbul’da da çeşitli görevlerde bulunan İlhan Çakır, Ayvalık’ta insan kaçakçılığı ve uyuşturucu satıcılığı gibi suçlarla etkin bir mücadele sergiledi. Disiplinli çalışmaları ve zamanında müdahaleleriyle suç unsurlarına göz açtırmayan Çakır, halkın takdirini kazandı.

Babacan kişiliği ve meslektaşlarına örnek olacak tutumuyla bilinen İlhan Çakır’ın, Balıkesir’deki yeni görevinde de başarılı olması bekleniyor. Yeni görevinde de aynı kararlılıkla suçla mücadele edecek olan Çakır, halkın güvenliği için çalışmaya devam edecek. – BALIKESİR

Related Posts

Talas Belediyespor U17 Takımı Türkiye Finallerine Adını Yazdırdı

Talas Belediyespor U17 takımı, Elazığ’da gerçekleştirilen grup maçlarını başarıyla geçerek Türkiye Şampiyonası’nın son 4 takımı arasında yer aldı. Başkan Mustafa Yalçın, genç oyuncuların başarısını kutladı ve şampiyonluk hedeflerini vurguladı.

Gelmesiyle gitmesi bir oldu: Kampa katıldıktan saatler sonra yeni takımı açıklandı

Galatasaray’da takıma geç katıldığı için kriz yaşanan Morata’nın yeni takımını İtalyanlar duyurdu.

Fatih’te genç kadına dehşeti yaşattı: Önce taciz etti, sonra aracıyla ayağını ezdi

İstanbul’un Fatih ilçesinde yolda yürüyen genç kadın, bir sürücü tarafından taciz edildi. Sürücü, kadının tepki göstermesi üzerine ayağının üzerinden geçerek olay yerinden kaçtı.

Wipha Tayfunu nedeni ile en yüksek fırtına uyarısı!

Wipha Tayfunu nedeniyle Çin’in Hong Kong Özel İdari Bölgesi’nde en yüksek seviye olan T10 fırtına uyarısı verildi. Çin basınındaki haberlere göre Hong Kong Gözlemevi, rüzgar hızının saatte 118 kilometreyi aşabileceğini bildirdi. UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ …

Düzce’de Yangın Paniği: Doğal Gaz Hattına Ulaştı

Düzce’de devriye gezen polis ekipleri, bir evin kuruluğunda yangın olduğunu fark etti. Yangın, doğal gaz ana hattına ulaşınca itfaiye çağrıldı. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı, ancak maddi hasar oluştu.

Öğrenci Fransa Konservatuvarına Kabul Edildi

Trakya Üniversitesi’nden Suat Deniz Kuntel, Fransa’daki Conservatoire a Rayonnement Regional’a kabul edildi.