İstanbul’da Polis Memuru İntihar Girişiminde Bulundu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü‘ne bağlı Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru U.M.N., beylik tabancası ile intihar girişiminde bulundu. Şu anda hastanede tedavi altında olan polis memurunun, bahis borcu yüzünden bunalıma girip intihar etmeye teşebbüs ettiği iddia edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü’nde 8 yıldır görev yapan polis memuru U.M.N., dün akşam saat 19.30 civarında kendi arabasının içinde beylik tabancayla intihara kalkıştı. Olayın ardından meslektaşları hemen harekete geçti ve arka koltukta kanlar içinde yaralı halde bulunan polis memuru U.M.N.’ye müdahale ettiler. Ağır yaralı olarak Bağcılar’daki özel hastaneye nakledilen polis memuruna yapılan ameliyatla vücuduna saplanan mermi çıkarıldı, ancak durumunun ciddiyeti devam ediyor.

Borçları nedeniyle ailesine bir intihar mektubu yazdığı söylenen U.M.N.’nin borcunun ne kadar olduğu bilinmiyor. Halen hastanede tedavisi süren ve hayati tehlikesi devam eden evli ve bir çocuk babası polis memurunun, ailesine aracının satılarak borcun bir kısmının ödenmesini istediği bir vasiyet mektubu bıraktığı iddia ediliyor. – İSTANBUL

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

“Zona aşısı, kalp krizi ve felç riskini azaltmada etkili olabilir”

“Zona aşısı, kalp krizi ve felç riskini azaltmada etkili olabilir”

Duşta yapılan idrar büyük hata! Uzmanı uyardı: ‘Yıllar içinde böbrekleri bitiriyor’

Duşta idrar yapma, birçok kişinin farkında olmadan benimsediği bir alışkanlık olabilir. Ancak sağlık uzmanları bu davranışın ciddi sağlık problemlerine yol açabileceğini belirtiyor. Amerikalı ürojinekolog Dr. Teresa Irwin de duşta idrar yapma alışkanlığı hakkında takipçilerine uyarılarda bulundu.

Diyarbakır Çocuk Hastanesi alarm veriyor; yapısal risk, personel yetersizliği ve ödeme sorunları gündemde

Diyarbakır Çocuk Hastanesi alarm veriyor; yapısal risk, personel yetersizliği ve ödeme sorunları gündemde

Sağ üst karın ağrısını asla hafife almayın

Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Veysel Ersan, karnın sağ üst tarafındaki ağrının ciddiye alınması gerektiğini, sürekli hazımsızlık, şişkinlik ya da sarılık gibi belirtilerin ciddi karaciğer veya safra kesesi hastalıklarının ilk sinyalleri olabileceğini belitti.

Bebeklerini sallayan, zıplatan ebeveynler dikkat: Hayati risk taşıyor!

Bebeklerini sallayan, zıplatan ebeveynler dikkat: Hayati risk taşıyor!

Uzmanından ağız gargarası için uyarı: ‘Seçerken üç kez düşünün’

Diş Hekimi ve Ağız, Diş, Çene Cerrahı Prof. Dr. Birkan Taha Özkan, özellikle alkol ve asit bazlı ağız gargaralarının tat alma duyusunun kaybından diş minesinde erozyona, ağız mukozasında ülser oluşumuna kadar birçok risk içerdiğini belirterek, “Ağız gargarası seçerken üç kez düşünün” dedi.